Detachering

DetacheringDoor de snelle technische ontwikkelingen is voor het onderhoud van complexe installaties, steeds meer diepgaande technische kennis nodig. Om bij te blijven moeten vakmensen continu hun kennis onderhouden.

Wanneer deze kennis binnen je bedrijf enkel projectmatig nodig is, is het goedkoper om deze kennis in te kopen, dan om kosten maken om deze kennis binnen je onderneming continu up to date te houden.

3p Group creëert hiermee zijn toegevoegde waarde in detachering. Specifieke technische kennis kan ingekocht worden en ad hoc of structureel worden ingezet.

Detachering: Onze visie voor de toekomst

Kostenbeheersing is voor elke onderneming een speerpunt en dat zal het in de toekomst blijven.

Het tekort aan echte vakmensen aanhouden. Een detacheringsbureau, zoals 3P Group, heeft een uitgebreid netwerk van vakmensen. Hierdoor heb je snel de beschikking over de juiste persoon voor je opdracht.

De onzekerheid, of er voldoende werk is voor eigen mensen, blijft een reden om personeel op projectmatige basis aan te trekken. Ook hier bewijst 3P Group zijn toegevoegde waarde.

Wij leveren vakmensen

Wij zijn een stabiele en betrouwbare detacheringspartner binnen de petrochemische-, olie- en gasindustrie. We bemiddelen binnen de vakgebieden:

  • QA/QC Management:
  • Construction management;
  • Shutdown management;
  • Project management.

Onze mensen volgen continu vakopleidingen waardoor zij op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen. Zij kunnen ingezet worden als waardevolle tijdelijke kracht en kunnen dienen als leerbron voor het eigen personeel.

We leveren mensen op projectmatige basis, zowel als vast personeel.

Het is onze doel om de juiste match te vinden, waarmee voor beide partijen het optimale resultaat behaald wordt. Gedegen kennis en deskundigheid staan voor ons bovenaan.

Al ons personeel voldoet aan kwaliteitseisen

3P Project Services voldoet aan alle kwaliteitseisen, inclusief VCU, dat gebaseerd is op gezondheids-, veiligheids- en milieu voorschriften voor bedrijven die diensten leveren in explosie onveilige omgevingen.

3P Project Services is eveneens ISO 9001:2015 gecertificeerd. Onze uitstekende relatie met procesbedrijven, engineeringskantoren en installatiebedrijven maakt 3P het bedrijf van uw keuze!

Neem contact op

Neem contact op met Kees van Oevelen om uw detacheringsvraag te bespreken:

Kees van Oevelen

T 0031653385847

E cvanoevelen@3pgroup.com

Klik hier voor onze huidige vacatures