Carrière

Wil je je technische carrière starten bij de 3P Group? Dat kan!

Carriere jonge techneutWanneer je een aantrekkelijke werkgever bent, dan komen mensen graag bij je werken. Bij 3P Group realiseren we ons dat als geen ander. Wij willen er vooral voor zorgen dat mensen ook bij ons willen blíjven werken en carrière bij ons maken.

Daarom bieden we jou, een talent op technisch gebied, een solide leer- en werktraject, waar werkplezier voorop staat, maar waar ook de secundaire voorwaarden niet vergeten worden. We investeren veel in opleidingen, je kunt ervaring opdoen ‘in het veld’ en wij zijn een door Kenteq erkend leerbedrijf.

Er is ontzettend veel werk in de technische detachering. 3P Group heeft de contacten om je snel een leuke functie te kunnen bieden. Er is bij ons weinig verloop en daar zijn we trots op. Regelmatig nemen we mensen vanuit een flexibel contract in vaste dienst.

Wat is je opleiding?

Wanneer je een technische opleiding hebt, niveau mbo- 4 en hbo, en je wil na verloop van tijd de inspectiekant op, dan kunnen we je een uitdagende job geven. Vooral als het gaat om lassers en NDO’ers met een hoger werk- en denkniveau.

Meestal ben je eerst paar jaar actief in de kwaliteitszorg, waar je leert omgaan met de computer en je leert rapporteren. Om meer inspectievaardigheden op te doen kun je een soort duaal opleiding volgen, een combinatie van IWT en een  inspectie cursus IKT II  . Meestal zal je 6 tot 8 jaar bezig om naast je werk een volledige opleiding te voltooien.

Ook gecertificeerde IWT’ers , IWE’ers of IKT (II) (III)  zijn interessant voor ons. Zodra we mogelijkheden in je zien ben je van harte welkom.

Wie is 3P Group?

Binnen 3P Group is 3P Quality Services verantwoordelijk voor het detacheren van personeel. Onder eigen toezicht en begeleiding is dit onze belangrijkste activiteit  technische detachering: het projectmatig uitzetten van goed opgeleide  technici tijdens de gehele fase van onderhoud en nieuwbouw  van een bestaande of nieuwe Plant, Vendor Inspectie en Expediting is tijdens de ontwerp fase in een vroeg stadium inspecties uitvoeren P/M/E bij leveranciers en fabrikanten zowel nationaal als internationaal   om uiteindelijk de gewenste kwaliteit te krijgen

Inmiddels hebben wij naamsbekendheid en vertrouwen bij onze klanten opgebouwd en komen de vacatures naar ons toe. In vijf jaar tijd zijn we gegroeid van 8 naar 75 mensen.Technische opleiding carriere

Op dit moment hebben we ongeveer 110 mensen aan het werk bij onze opdrachtgevers; 60% op basis van een vast contract en 40% op los-vaste basis. We hebben contracten voor inspectie- en onderhoudswerkzaamheden bij grote spelers als Shell , Exxon, BP, Total en ENGI, Stork,  Applus Velosi , Bureau Veritas, ABS, DNV-GL etc.   

We werken vooral voor de olie- en gasindustrie, maar bedienen ook steeds meer de energiemarkt.

Onze troef is dat we heel gespecialiseerd zijn en een nichemarkt bedienen. Dat is de reden dat klanten bij ons terechtkomen. We weten wat de klant nodig heeft en spreken de taal van de klant; we zijn allemaal techneuten.

De eisen van de klanten zijn hoog. Daarom die van ons ook.

We zijn van huis uit zelf inspecteurs en we zijn heel kritisch op kwaliteit. Dat is de reden dat onze klanten voor ons kiezen en deze voorkeurspositie willen we graag houden. In deze branche moet je het hebben van naamsbekendheid en vertrouwen.

Onze klanten vragen om ervaren mensen, die direct inzetbaar zijn. Dat betekent dat de meeste mensen die zich aanmelden, een paar jaar ingewerkt moeten worden om voldoende ervaring op te doen.

Om deze reden is niet iedereen geschikt voor een carrière bij 3P Group. Wat wij vragen is een 100% inzet om je toekomst vorm te geven. En niet te vergeten: enthousiasme voor het vak. Herken je jezelf hierin? Dan horen we graag van je!

Wat maakt 3P aantrekkelijk als werkgever?

Wij bieden je een goed salaris, goede secundaire arbeidsvoorwaarden, ruime opleidingsmogelijkheden en de kans om je eigen kwaliteiten te verbeteren. We realiseren ons echter dat het toch vooral gaat om de uitdaging en de diepgang in het werk dat we te bieden hebben. Goede arbeidsvoorwaarden zijn een pre, maar de uitdaging en het werkplezier, daar gaat het primair om. En dat vind je ruimschoots bij 3P Group.

Denk je dat bovenstaande goed bij je past en ben je enthousiast geworden voor de start (of voortzetting) van je carrière bij 3P Group? Neem dan contact op met Kees van Oevelen.

Kees van Oevelen

T 0031882004300

E cvanoevelen@3pgroup.com